Bidden, Mediteren en Zingen voor de Terugkeer van Vrede op Moeder Aarde

Voorbereiding op het lezen van een Geneeskrachtig Gebed of het
meditatief beluisteren van een Sound Healing MP3 

 

> Richt in je woning ergens op een rustige plek een altaartje in met een foto van Moeder Maria of een andere geliefde heilige.

> Brandt gewijde Wierook stokjes van Moeders Geuren

. Neem plaats met rechte rug op een fijne zitting.

> Steek vóór het uitspreken van een gebed en meditatie, het liefst ook een gewijde LeMUria kaars aan. Deze zijn ingewijd door de Goddelijke Moeder in de Sterrenpoort in Oegstgeest.

> Lees bij voorkeur nu een vooraf door jou gekozen gebed hardop voor van deze website. 

> Zet vervolgens een speciaal ingewijde Sound Healing Afspeellijst aan op Sporify genaamd: STERRENPOORT: World Peace Circle - Zondag 20-21 uur OF luister naar een van mijn Sound Healing Vredes Meditaties elders op deze website staan.

> Ga rustig zitten en ontspan je lichaam d.m.v. een rustige ademhaling en maak de geest stil.

Als je rustig stil zit, laat je dan niet storen door mobiel of deurbel!
Schenk geen aandacht aan opkomende gedachtes of een opkomend gevoel, dan ebben ze vanzelf ook weer weg. Zó komen lichaam en geest tot rust!

Lukt het niet helemaal, raak je toch alsmaar afgeleid? Ga dan bewust met je gedachte je ademhaling volgen én zeg in gedachten: IK ADEM IN - IK ADEM UIT - Dit helpt om de geest te focussen.
Zodra je adem in evenwicht is, zullen de gedachten die opkomen weer rustig weggaan, omdat je ademt en niet denkt! Je komt tot rust en je adem wordt langzamer.

 

AFFIRMEER DAGELIJKS POSITIEVE GEDACHTES - ZING MANTRA'S - VISUALISEER DAT ER VREDE IN JOU LEEFT ÉN ER DUIVEN UIT JE HART WEGVLIEGEN NAAR JE FAMILIE, VRIENDEN, COLLEGA'S, BUREN, POLITIEK, MAAR OOK NAAR ALLE LANDEN WAAR ER OORLOG EN SPANNING IS, VREDESDUIVEN ROND VLIEGEN!

AFFIRMEER: IK BEN VREDE, RONDOM MIJ IS VREDE, VREDE IS OVERAL!  

Nu is het tijd om een Gebed voor te lezen of naar een Sound Healing MP3 te luisteren, waardoor je geest opgeladen zal worden door de Helende kwaliteit van het Gebed of de meditatie muziek en woorden uitgesproken op de MP3, waarbij de Goddelijke Moeder LeMUria Drie-Eenheid van ‘Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin’ aan het hoofd zal staan van een LichtCirkel van Moedergodinnen omringd door de LeMUria Grandmothers, die jou opnemen in hun Sterrenmantel der Liefde

 

Een geregeld leven, drinken van zuiver water, een zuiver dieet, een goede geregelde nachtrust, een goed evenwicht tussen activiteit en rust en een juiste ademhaling vormen de basis van een goede gezondheid.

De beste remedie tegen alle ziektes is het hebben van vertrouwen in de volmaaktheid en dat je volledig durft te vertrouwen in overgave dat alles een specifiek doel heeft in het leven.

Zeg regelmatig gerichte positieve affirmaties! Met name als je er even helemaal doorheen zit. Tracht het denken in positieve banen te leiden. Maak van een mug geen olifant bij het doorlopen van een ziekte. Vertrouw op je Hogere Leiding, Vertrouw op de LichtCirkel van Moedergodinnen o.l.v. Kwan Yin, onze Goddelijke Moeder van Mededogen.
Vraag gerust zo vaak als je wenst in gebed om haar hulp, raad en bijstand.

 

Lees ook eens de Berichten op de LeMUria Sound Healing Website van de Sterrenpoort 'A call for World Peace': www.mariavandergeest.com 
Hierin vind je Spirituele info i.c.m. LeMUria Sound Healing MP3's, gebeden, mantra's én een Healing Webshop.

Klik eventueel HIER om een Healing Hanger bestellen of  HIER voor een ingewijd beeldje van Kwan Yin, Moeder Maria of een andere Moedergodin