Vredesorganisaties & Activiteiten

12) Love Peace and Harmony Foundation

De Stichting Love Peace Harmony is niet zomaar een organisatie; wij zijn een mondiale kracht voor positieve verandering. Onze focus is eenvoudig maar diepgaand: een liefdevolle, vredige en harmonieuze wereld voor ons allemaal is mogelijk – en het is aan ieder van ons om dit gezamenlijk mogelijk te maken.

Lees meer »

11) Sterrenpoort - Oegstgeest Nederland

Hierbij nodig ik je uit om op Afstand, energetisch geleid vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest, thuis wereldwijd mee te Mediteren en Mantra's te Shanten tussen 20-21 UUR in de wereldwijde 'ROSAMUNDIA WORLD PEACE HEALING CIRCLE':

Lees meer »

6) Amma (= Moeder)

Doelstelling:  Mensen omhelzen om eenheid en vrede te scheppen, d.m.v. een boodschap van naastenliefde en elkaar te helpen.

Lees meer »

3) The Theosophycal Society

Doelstelling: Het vormen van een kern van de universele broederschap van de mensheid zonder onderscheid van ras, geloof, geslacht, kaste of huidskleur door vrijheid van denken (zelfstudie) en het ontdekken van verborgen vermogens in de mens/ in jezelf.

Lees meer »

1) Women Wage Peace Israël

Doelstelling: Vrede en een respectvolle oplossing voor Israël voor beide volken ; het Joodse volk en het Palestijnse volk. Vredesonderhandelingen waarbij vrouwen  nauw betrokken zijn.

Lees meer »

Heb je toepasselijke suggesties? Mail deze dan gerust naar maria@sterrenpoort.com, waarna we het in beraad nemen.