Ingezonden Gebeden & Gedichten

Op deze pagina plaats ik ingezonden gebeden en gedichten van lezers, met als hoofdthema's, jouw geliefde Moedergodin. Inzenden naar Maria@sterrenpoort.com met als onderwerp "Mijn Bijdrage voor Moedermaria.nl". Stuur ook een afbeelding of foto mee, die het Thema van jouw gebed of gedicht tot uitdrukking brengt + je publicatie naam. Tevens stel ik het op prijs als je ook een kleine inleidende zin aan toevoeg, om naast de tot te plaatsen.

29) Prayer voor Vrede

Al jaren lees ik regematig in het boek I AM, prayers en affirmaties die je leven verbeteren. Ineens werd ik getrokken naar gebed voor Vrede.

Lees meer »

28) Vrede Zijn ūüĆ∑

In de nacht lag ik te draaien zoals meestal en kreeg ik een beeld van alle delen in mezelf die nog met elkaar in gevecht zijn. Zo realiseerde ik me nog duidelijker dat we allereerst vrede in en met onszelf dienen te vinden voor er √ľberhaupt vrede in de wereld kan zijn. Dit proces is nu in mijzelf gaande en geef ik de ruimte. ūüôŹTijdens de Vredes Lichtcirkel schreef ik onderstaande tekst.¬†

Lees meer »

27) Vrede

Dit Aanroep gedicht naar Vrede is in september geschreven door Marrie Koeman naar aanleiding van het opstarten van de WORLD PEACE HEALING CIRCLE. De tekst hoort bij onderstaande Aquarel van Marrie. 

Lees meer »

26) jij bent het medicijn

Medicijnvrouw, sjamaan en dichter María Sabina Magdalena García (22 juli 1894 - 22 november 1985) was een Mazateekse curandera , sjamaan en dichter die woonde in Huautla de Jiménez , een stad in het Sierra Mazateca- gebied van de Mexicaanse staat Oaxaca in het zuiden van Mexico.   

Lees meer »

25) Jij bent het

Dicht bij mijn huis langs het schelpenpad zijn regelmatig bijzondere Lemuriaanse energie√ęn voelbaar. Vorige week had ik een visioen over deze plek. Ik heb er dit gedicht over geschreven.

Lees meer »

17) Zij kwam

Een droom liet mij zien wat een prachtig mooi licht ik in mij draag, ik heb er het volgende gedicht over geschreven.

Lees meer »

9) Zij danst

Dit gedicht gaat over mij, jou, een elf. Ze is lichtvoetig, gevoelig, of een elf.  Herken je er iets in? 

Lees meer »

12) Mama is het woord

Moeder Jezus en Kind: Zoals een Moeder een oersymbool is van lotsverbondenheid voor een mens, zo is Maria het oersymbool van geestelijke lotsverbondenheid.

Lees meer »

11) Salve Regina

Moeder Jezus en Kind: Zoals een Moeder een oersymbool is van lotsverbondenheid voor een mens, zo is Maria het oersymbool van geestelijke lotsverbondenheid.

Lees meer »

8) Polariteiten, der Elementen

Gedicht kort na 1 Januari 2001, n.a.v. het waarnemen van een Zalige bloemengeur buiten de Heilige Eik Kapel, gebouwd ter ere van verschijning Moeder Maria,  ooit  . . .

Lees meer »

7) Voor Maria

Wonderlijk hoe soms in je leven veel eerder geschreven teksten (2011) ineens van toepassing blijken te zijn in the right place and the right time!! 

Lees meer »

6) Lightning

Prachtig gedicht wat je kan gebruiken bij het aanroepen van 'een godin' of bv 'de moeder' tijdens het aansteken van een kaars .Het is een gedicht van Marion Brigantia. (marionbrigantia.com)

Lees meer »

5) Zij is als een Fontein

Illustratie (9-2-2020) & gedicht zijn beide van Sylvia Bol. De eerste was naar aanleiding van een droom n√° een Meditatie √©n LeMUriaanse AfstandsHealing vanuit de Sterrenpoort op een Volle Maan door Maria van der Geest toen mijn baarmoeder gevuld werd, stroomde zij over en vulde het universum met haar gulle gave van diamanten lichtvormen. De tekening ontstond vanuit de basis van de "Flower of Live", de levensbloem. Onderstaand gedicht is een krachtige Ode aan de Oer Moeder Bron van LeMUria, waar al het Leven van oorsprong uit voort is gekomen. Wij kennen deze plek nu als het Uluru Rock Domein down-under in Australi√ę - het Moederland MU - waar de Aboriginals eeuwenlang de Moederkracht van hebben ge√ęerd door middel van het houden van Sterren-Licht ceremonie's, afgestemd op het MoederLicht van de Zon, Maan, Sterrenstelsels √©n de Grote ZonneGeest van de Moeder Uluru Rots.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.