Vrede & Vrijheid in Lied & Gebed

Op deze pagina plaats ik gebeden, gedichten, liedjes, mantra's met als hoofdthema VREDE.
Ook jouw Vredesbijdrage kan op dit 'LeMUria Platform voor Vrede & Vrijheid' opgenomen worden, door het te zenden naar Maria@sterrenpoort.com met als onderwerp "Mijn Vredesbijdrage voor de Worldpeacehealingcircles.nl" + een eigen afbeelding, stuur deze dan als bijlage mee + publicatienaam.

13) Gedicht van de Dalai Lama: Geef nooit op!

Tenzin Gyatso is de veertiende Dalai Lama en werd geboren op 6 juli 1935 in Takster. Zijn naam, Lhama Thondup betekent letterlijk ‘wensvervullende god’. Hij groeide op in een boerengezin met één oudere zus en drie oudere broers.

Lees meer »

12) Gebed: Een Wereld vol Vrede en Moederliefde Manifesteren

Op Weg naar het einde van 2023 ontving ik dit Gebed als Oproep naar alle LeMUriaanse Lichtwerkers die Moeder Aarde een warm hart toedragen. Kom ook eens naar de Sterrenpoort in Oegstgeest om deel te nemen in kleine kring om te Bidden en te Zingen op LeMUriaanse wijze tussen alleen maar geactiveerde ingewijde LeMUria Kristallen.

Lees meer »

11) Docu: Strijders van het hart - vrouwen streven naar vrede

'Warriors of the Heart - Women Wage Peace' richt zich op het werk en de passies van de vrouwelijke organisatoren van deze snelgroeiende vredesbeweging in Israël en Palestina. Het verhaal van hun drie jaar durende reis brengt hoop en een oplossingsgericht perspectief op het schijnbaar hardnekkige conflict.

Lees meer »

8) Gebed: Mystieke Roos

De Oer Roos ‘Rosa Mundi(a)’ bloeit als vanouds in het gebied Gallica. In de Sterrenpoort Oegstgeest, staat de Roos centraal voor het Moederhart van LeMUria. Maria Magdalena draagt geregeld op afbeeldingen deze Roos, want de Roos staat symbool voor het goddelijke vrouwelijke pad. Je kunt de Roos zien als een Galactische Spiraal dat leidt naar het Centrale Moederhart ofwel het Rosa Mundi(a) Hart van LeMUria. Dit is de reden dat vele kerken en kathedralen een of meerdere Rozenvensters hebben, waarvan een ook boven de Toegangspoort.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.