Muzikale Afspeellijsten via Spotify

Deze afspeellijsten heb ik gemaakt op Spotify om als Rosamundia World Peace Healing Circle, bij te dragen aan de terugkeer van Vrede en GeNeeskracht.
Klik op een van onderstaande muzieklijsten op: ‘+ save on Spotify’ om deze in je eigen account te gaan beluisteren. Liefst op zondagen, tijdens Volle Maan, en de 8 LeMUria Poortdagen 2-2, 21-3, 5-5, 21-6, 8-8, 21-9, 11-11 en 21-9. Zie ook in deLeMUria Jaakalender.
WEET dat er altijd een geweldige Healing Licht Transmissie op gang zal komen tussen jouw geopende Hart en het Rosamundia Hart in Moeder Aarde en de Kosmos, om via jouw hart de ontvangen Helende, BeZielende Liefdesfrequenties uit te stralen door en rondom Moeder Aarde vanuit de LeMUria Moeder Bron van al het Leven. Overweeg 
om hiervoor een betaald Spotify Account in te stellen, want alle afspeellijsten van de STERRENPOORT verrijken!

Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en bent ingelogd bij Spotify, kan je in het zoekvenster 'STERRENPOORT' intypen. Klik vervolgens op ALLES BEKIJKEN om al mijn samengestelde STERRENPOORT afspeellijsten te zien. 

E Book 58 Le M Uria Healingsong Lyrics Van Populair Tot En Met Mantra
PDF – 657,5 KB 574 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Patricia Taylor
3 jaar geleden

Hallo Maria,

Wat een mooie playlisten!
Het was wel even zoeken naar de juiste playlist voor de mantra's in het ebook, wordt steeds duidelijker. Dankjewel voor het maken en delen,

Lieve groet,
Patricia