Muzikale Afspeellijsten via Spotify

Deze afspeellijsten heb ik gemaakt op Spotify. Het is tot nu toe mogelijk hier op een hele eenvoudige manier gratis gebruik van te maken door een eigen Account aan te maken. Wil je dit niet doen, dan zijn onderstaande nummers slechts 30 sec te beluisteren. WEET dat terwijl jij aandachtig zal luisteren er een geweldige Healing Licht Transmissie tot stand zal komen, deze via jou prana-kanaal in het LeMUria Moeder Hart terecht zal komen, waar vanuit de Moeder LeMUria Bron Tempels een krachtige Healing Lichtbundel omhoog zal schijnen, om via jouw hart uit te stralen door Moeder Aarde én ook jij, aandachtige luisteraar, een dag lang gevoed zal blijven worden met dit Moeder LeMUria Bronlicht.

Dus overweeg écht om zelf ook een gratis Spotify Account in te stellen, want het zal je leven enorm verrijken!

Op de Bovenste Afspeellijst staan alle nrs van mijn 'E-Book 58 LeMUria Healingsong Lyrics van Populair tot en met Mantra'.

Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en bent ingelogd bij Spotify, kan je in het zoekvenster 'STERRENPOORT' intypen. Klik vervolgens op ALLES BEKIJKEN om al mijn samengestelde STERRENPOORT afspeellijsten te zien. Dit zijn er inmiddels ruim 100 en wie weet inspireer ik jou om vaker jouw favoriete LeMUria Songs mee te gaan zingen!

E Book 58 Le M Uria Healingsong Lyrics Van Populair Tot En Met Mantra
PDF – 657,5 KB 524 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Patricia Taylor
3 jaar geleden

Hallo Maria,

Wat een mooie playlisten!
Het was wel even zoeken naar de juiste playlist voor de mantra's in het ebook, wordt steeds duidelijker. Dankjewel voor het maken en delen,

Lieve groet,
Patricia