Kwan Yin en alle Goddelijke Moeders wensen
Dat we allen in Vrede & Vrijheid samenleven
Dat we allen Gelukkig mogen zijn
Dat we allen Heel en Gezond blijven
Dat allen, waaronder zij die LeMUria een warm hart toedragen,
Een bijzonder zonnig leven mogen leiden
Vanuit Eenheid en Verdraagzaamheid


Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
MAY THE WHOLE WORLD BE HAPPY!

INTRODUCTIE VAN DEZE WEBSITE
 

Onder iedere link bovenaan deze website, wordt Moederliefde, Vrede & Vrijheid onder jouw bezielende aandacht gebracht. Kijk eens rustig rond en wie weet word jij als bezoeker, geïnspireerd om ook een bijdrage in te zenden, want www.Moedermaria.nl is een helend én actief LeMUria Platform voor Vrede & Vrijheid door middel van gebed, gedicht, info of zelfgemaakte (Live) creatie, gewijd aan LeMUria Moeder LeMUria, Maria, Kwan Yin, Maria Magdalena, Lalitha Devi & andere Goddelijke Moeders, toe te zenden. Deze website zal continue onderhouden worden vanuit de Moeder LeMUria Bron Tempels. Stuur je bijdrage, met als onderwerp "Bijdrage Moedermaria.nl" met daarbij gevoegd: een korte uitleg of inleiding + een eigen afbeelding of foto + naam en website als je daar over beschikt, naar Maria@sterrenpoort.com.

Zo creëren we binnen het 'World Wide Web' een Platform van Moederliefde, Vrede & Vrijheid, van waaruit het 'Goddelijke Moeder Eenheidsbewustzijn Principe' de vrije loop zal nemen, dwars door alle, soms weerzinwekkende, thema's heen op het internet, ongeacht rang, stand, huidskleur, religie, geaardheid, taal of welke andere differentiatie dan ook.

Wie aan deze website een bijdrage levert zal rechtstreeks vanuit de Moeder Bron van al het leven, Hathor Maria Bron Healing en steun tijdens het creatieproces ontvangen.

Door middel van deelname aan mijn Healing LichtCirkels op afstand of Zoom Sound Healing Webinars, de Gewijde Kristallen en Producten in mijn LeMUria Website, ontvang je van mij rechtstreeks vanuit de LeMUria MoederBron: Genezende - Inwijdende - BeZielende Initiaties.
Kijk voor de maandelijkse LeMUria LichtCirkels op Volle Maan en Poortdagen. Voor meer uitleg over mijn werk en Healingdata:
 www.mariavandergeest.com

 

Nu we aan het begin zijn gekomen van een nieuw 'LeMUria' Moeder Tijdperk, waarin de Scheppende vermogens vanuit de Moeder Bron van al het leven in LeMUria weer aan kracht wint, is het ook van belang dat wij onszelf balanceren, vergroten en stevig ankeren. Tijdens het lezen en kijken ontvang je Healing en zal je omringd worden door de Goddelijke Liefde van Kwan Yin, Isis, Tara, Moeder Maria, Maria Magdalena etc., waarbij de Hathors i.s.m. het Kristalbewustzijn, je zullen helpen om een alsmaar groter Kanaal te worden tussen Vader Kosmos & Moeder Aarde, om bij te dragen aan de opbouw van het Christus-Christina Eenheidsbewustzijn. Tevens zullen er soms zomaar oude wonden spontaan geheeld worden, om ruimte te creëren en herinneringen van binnenuit jouw Innerlijke Bron vrij spel te geven. Dit gebeurt dagelijks en het liefst op een speels wijze.

Moeder LeMUria zal ook in jouw hart plaats nemen, wat zal leiden tot meer ontspanning, je levenslustiger wordt en jij jezelf als je grootste vriend gaat beschouwen in eenheid met Moeder Aarde en al haar dierbare levensvormen. Je zal bemerken dat je niet alleen staat, maar een onderdeel bent van het allergrootste levende organisme - jouw eigen OMNIVERSUM. Hieruit Scheppen we met elkaar de Nieuwe Wereld, het nieuwe LeMUria, waar ook jij een belangrijke bijdrage aan kunt leveren door bijvoorbeeld jezelf in te zetten, om van deze website een universeel Baken van Licht en Liefde te maken. 

Tot Slot:

Ik, Maria van der Geest, groet je als woordvoerster van alle Goddelijke Moeders en de Grandmothers op www.moedermaria.nl,  omdat zij dankbaar zijn op zo'n liefdevolle wijze onder de aandacht van een groter publiek te worden gebracht, dankzij de schitterende, helende teksten en schilderijen en vele andere creaties
als een gezamenlijk LeMUriaans Initiatief, geleid vanuit de Moeder Tempels
down-under de Uluru Rock, over het World Wide Web mag stromen.

NAMASTÉ


Rating: 3 sterren
2 stemmen