LeMUria Sound Healing MP3's

Graag introduceer ik de speciale Sound Healing MP3 WEBSHOP van Maria van der Geest op www.mariavandergeest.com 

Wie een van mijn magische wondertonen MP3's bestelt en Meditatief beluistert, zal altijd een krachtige alles zuiverende, balancerende en helende ‘Drie-EenheidsHealing’ ontvangen vanuit de LeMUria MoederBron.

Men ontvangt telkens als men luistert, opnieuw een 'Geneeskrachtige & Bewustzijnsverhogende Initiatie' vol Pure Zachte Geneeskrachtige WonderTonen uit de Moeder LeMUria Bronnen van Liefde & LIcht.

 

TIP: onderga de HEALING altijd op een gewijde manier met een open hart, zodat je een waarachtige Geneeskrachtige Regenboog doorstraling van Kristallijnen Moederliefde - zowel van Boven uit de Kosmos, als van Onder uit de LeMUria ElfjesBronnen - zal kunnen ondtvangen.

 

Klik HIER om direct naar de Sound Healing MP3 Webshop te gaan

Klik HIER om direct naar de Geneeskrachtige Meridianen / Organen Healing MP3 Webshop te gaan

Klik HIER voor het totale aanbod van ingewijde LeMUria Healing Producten.

 

Na besteling en betaling ontvangt men de LINK meteen op de toegezonden bestel bevestiging in de MAILBOX (Kijk a.u.b. bij Spam!).
Deze LINK kan men een gering aantal keren aanklikken om te downloaden op eigen pc, tablet of mobiel.
Overtuig u van te voren eerst of u op mobiel of tablet weet waar deze Download in opgeslagen zal worden. 

Zelf maak ik altijd gebruik van de 'WeCollect App', maar op de pc kan men de MP3's ná downloaden, eenvoudig terugvinden in de map downloads aan de linkerkant in de Verkenner. Ik adviseer mijn klanten altijd om alle MP3's bij elkaar in één map te bewaren op de pc of in de App, zodat men ze beter weer kan terug vinden.

Allen zijn genummerd. De MP3 in mijn Webshop met het hoogste nummer is altijd de meest recente. 

Alle eerdere MP3's behouden natuurlijk ook hun waarde en hun kracht, maar de wijsheid, info en frequenties nemen alsmaar in krcht toe door de verhoogde instromende Goud-Diamantine-Zilver-Koperen Regenboog LeMUria Frequenties op Moeder Aarde.

 

TIP: HOE HOGER HET GETAL HOE HOGER DE HEILIGHEID ER VAN!

 

Voor vragen kunt u mij altijd bereiken via de CONTACT pagina.