9) Ontwakings- & Beschermingsgebed gericht aan Moeder Overste LeMUria

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 22:52

Ik Roep aan
Mijn Heilige Vuurgeest & Lichaamselementaal
Om in te dalen en zich voor te bereiden op de ontvangst van de energie van Moeder Overste LeMUria en haar 12 LeMUriaanse Healing Aartsengelen van weleer, om deze door alle cellen van mijn lichaam te laten Vlammen & Stralen, zoals ten tijde van de aanleg van ons aller LeMUria.

 

Lieve Moeder Overste LeMUria, lieve Kwan Yin, lieve Moeder Maria's, in naam van mijn dierbare Goddelijke Ik Ben die Ik Ben, vraag ik om vanuit Harten eenheid, vanuit de Moeder Bron Tempels van  LeMUria, telkens op afroep hun magische, alles verterende helende Vlam te sturen.

Hiervoor open ik mijn Sterrenhart en lees of spreek geregeld uit: (lees verder onder illustratie)

Moeder Overste LeMUria

IK ROEP AAN: De Blauw saffieren Vlam

van de heilige Wil van Moeder Overste LeMUria om ordening aan te brengen

via Michaëla

 

IK ROEP AAN: De Geel Gouden Vlam

van Verlichting & Wijsheid van Moeder Overste LeMUria om Vreugde op te laten bloeien

via Jophiëla

 

IK ROEP AAN: De Roze Vlam

van Liefde van Moeder Overste LeMUria in Dienst van allen

via Chamuëla

 

IK ROEP AAN: De Witgouden Vlam

van Zuiverheid van Moeder Overste LeMUria om Goddelijke Harmonie te creëren

via Gabriëla

 

IK ROEP AAN: De Smaragd Groene Vlam

van Genezing en Troost van Moeder Overste LeMUria vanuit de Moeder GebedsTempels

via Raphaëla

 

IK ROEP AAN: De Robijn Rood Oranje Vlam

van Spiritueel Ontwaken, via van Moeder Overste LeMUria en haar Engelen Weg van Vrede, Bewustwording, Scheppingskracht en Opstanding

via Uriëla

 

IK ROEP AAN: De Violette Vlam

van Zuivering, Transformatie en Transmutatie van Moeder Overste LeMUria & Meester Saint Germain via de geleidelijke weg van bevrijding van blokkades

via Zadkiëla

 

IK ROEP AAN: De Turkoise LeMUria  Vlam

van Creativiteit, Helderheid, Kennis & Vormgeving van Moeder Overste LeMUria en dit op een speelse wijze te laten plaatsvinden

via Haniëla

 

IK ROEP AAN: De Magenta LeMUria Vlam

van Bescherming & Geneeskracht van Moeder Overste LeMUria via diepe stille resonantie met de Oersprong

via Moeder Maria

 

IK ROEP AAN: De Gouden LeMUria Zonne Vlam

van Moeder Overste LeMUria om Energie, Kracht en Overvloed, Groei en Ontwikkeling tot Alwetendheid omlaag te stralen

via Metatrona

 

IK ROEP AAN: De Zilveren LeMUria Maan Vlam

van Moeder Overste LeMUria om Geduld, Genade, Medeleven, Bescherming, Intuïtie én het zien van het Verborgen Onzichtbare omhoog te stralen

via Sandalphona

 

IK ROEP AAN: De Kristallijnen LeMUria Vlam

om zo als intermediair en steunpilaar te dienen voor het Kosmisch Gouden Licht naar Moeder Aarde toe, om zo te groeien tot een Al omvattend Zijn van Alwetendheid als in de Tijd van LeMUria. Zodat ik kan zeggen: Ik Ben die Ik Ben, Niet meer en niet minder en ik accepteer mezelf zoals ik Ben.
Een stralend LeMUria ZonnelichtWezen

Via Christina

 

En lees of spreek aansluitend het volgende uit:

Moeder Overste LeMUria: Laat mijn Heilige Hart alsmaar verder opengaan en in dienst  van jouw 12 LeMUriaanse Beschermende Moeder Tempel Vlammen staan.

Moeder Overste LeMUria: Laat al jouw LeMUriaanse Vlammen van Licht & Liefde om en door mij heen branden als één Verheffend omhullend Beschermend OntwakingsVuur.

Moeder Overste LeMUria: Laat jouw Vlammen vanuit de LeMUria Moeder Tempels al mijn meridianen & chakra’s helen, zo ook al mijn handelingen & gedachten Doorvuren, Reinigen, Omwikkelen en Begeesteren.

Moeder Overste LeMUria: Zegen Moeder Aarde, telkens als ik dit lees of voorlees als Intermediair, met jouw veelkleurige Regenboog Vlammen.

Laat met name de Gouden Zonne Piramide Coderingen uit de LeMUria Baarmoeder Bron-Schelp op een Begeesterende wijze gebaard worden op Moeder Aarde en haar weg terug vinden via alle waterwegen naar de gerechtigde eigenaren van Oud LeMUria.

Moeder Overste LeMUria: Omhul mij iedere Volle Maan, iedere Poortdag, iedere Krachtdag, iedere Dag van de week, tot in de eeuwigheid, met jouw Transformerende Moeder, Broeder & Zuster Liefde tot ik volledig met het Gouden Licht ben verweven tot een levende LeMUria Drie-Eenheid.

 

Hiervoor dank ik mijn OverZelf, die mij dagelijks via mijn Heilige VuurGeest inspireert, aanstuurt, aanvoelt en al mijn wijsheden (ver)kent om alle vaardigheden van weleer alsmaar uit te breiden. Dit doet mijn OverZelf in Liefdevolle Overgave en Dienstbaarheid aan onze Moeder Overste LeMUria, dé meest Barmhartige Moeder onder alle Goddelijke Moeders, want de Goddelijke Moeder heeft sinds de ondergang van LeMUria onder wel 1000 namen geleefd op Moeder Aarde, waaronder Moeder Hathor – Moeder Maria – Kwan Yin – Tara – Venus – Aphrodité – Isis - St Brigid van Ierland - Maria Magdalena - Zwarte Madonna - Zwarte Sarah en menig andere Moedergodin.

 

AMEN

OM MANI PADME HUM - OM MANI PADME HUM - OM MANI PADME HUM

 

Ontwakings Beschermingsgebed Gericht Aan Moeder Le M Uria
PDF – 352,9 KB 623 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.