10) World Peace Vlagceremonie

Ceremonie van de vlag van de wereldvrede.

Druk uw liefde uit voor alle levende wezens en voor de hele schepping op aarde.

Initiatief:

De Wereldvredesvlagceremonie is een mondiale viering van de eenheid van het leven en de menselijke familie. Met verenigde harten en geesten worden de deelnemers aan de Ceremonie uitgenodigd om gebeden op te zeggen voor het laten zegevieren van vrede in de landen en regio's van de wereld. Het is een ontroerend ceremonieel ritueel dat uitstijgt boven nationale grenzen, religie en ideologieën en uitdrukking geeft aan het universele verlangen naar vrede en harmonie dat in de kern van ieder menselijk hart ligt.

De Wereldvredesvlagceremonie werd voor het eerst georganiseerd in Japan door Masami Saionji in 1983. In 1986 werd de Eerste Internationale Wereldvredesvlagceremonie georganiseerd in de stad Los Angeles, waarbij deze ontroerende ceremonie voor het eerst buiten Japan aan een internationaal publiek werd gepresenteerd. Sindsdien wordt deze Ceremonie op elk continent en in elke grote stad over de hele wereld georganiseerd.

De bedoeling van de Vlaggenceremonie is om als één te communiceren in de geest van de Universele Boodschap, Moge vrede op aarde heersen , en om uw energieke woorden, gedachten en intenties te sturen zodat de vrede op aarde kan zegevieren.

website: www.worldpeace.org/flagceremony

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.