12) Love Peace and Harmony Foundation

De Stichting Love Peace Harmony is niet zomaar een organisatie; wij zijn een mondiale kracht voor positieve verandering. Onze focus is eenvoudig maar diepgaand: een liefdevolle, vredige en harmonieuze wereld voor ons allemaal is mogelijk – en het is aan ieder van ons om dit gezamenlijk mogelijk te maken.

Het gaat ons allemaal om het versterken van individuen als hele gemeenschappen, door middel van onze transformatieve zang-, kalligrafie- en humanitaire activiteiten.

Onze wortels komen voort uit een speciaal lied dat onze oprichter, Dr. en Meester Zhi Gang Sha, ontving op een belangrijke dag: 10 september 2005.

Het werd gecreëerd om Transformatie en verheffing te brengen in moeilijke tijden, en dit lied is de hartslag geworden van onze stichting.

Sinds onze oprichting in 2008, geregistreerd als non-profitorganisatie in de Verenigde Staten, hebben we grenzen overschreden met vrijwilligersactiviteiten in meer dan 49 landen.


Onlangs hebben we samengewerkt met koningin Diambi in de Democratische Republiek Congo, waar we pionierden in de ontwikkeling van schone waterbronnen, waardoor de levens van meer dan 30.000 mensen werden getransformeerd.


Met een toegewijd team van meer dan 250 vrijwilligers zijn we op een collectieve reis om de wereld te verheffen met een eenvoudige maar essentiële boodschap: dat we hoe dan ook in Liefde geloven. Vrede. Harmonie.

 

Website: www.lovepeaceharmony.org

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.